torstai 22. elokuuta 2019

Kukuti | Esittely | Asiakastyö | Näyteikkuna



HASSUTTELUA, RENTOA JA KIVAA OLEMISTA, SILTI TYYLILLÄ JA HYVÄLLÄ MAULLA VALIKOITUJA TUOTTEITA - LAADUSTA JA EKOLOGISUUDESTA TINKIMÄTTÄ.

Esittelyteksit kopioitu heidän nettisivuilta. Linkki: KUKUTI

KUKUTI syntyi kahden nuoren naisen innostuksesta hauskoihin, kestäviin, eettisesti ja ekologisesti valmistettuihin vaatteisiin.

Antonia sai idean Kukutista oman lastenvaateharrastuksen kautta; hän innostui kivoista lastenvaatteista jo ennen poikansa syntymää 2015. Antonia on koulutukseltaan hortonomi ja sen jälkeen toiminut luonnonkosmetiikan verkkokauppiaana, joten kiinnostus luomuun ja ekologisiin arvoihin on ollut mukana jo pitkään. Mukaan yritykseen löytyi vuosien takaa tuttu Nea, jolla oli myös innostusta ihaniin lasten- ja naistenvaatteisiin sekä visuaalista silmää ja graafista osaamista.
Kukutia alettiin rakentaa alkuvuodesta 2017 ja vähitellen siitä muodostui ”mini concept store”, paikka joka on vähän enemmän kuin pelkkä lastenvaatekauppa. Kukutista löytyy lastenvaatteiden lisäksi kokoajan laajeneva valikoima naistenvaatteita ja asusteita samoilta merkeiltä kuin lastenvaatteetkin, luomupuuvillaisia tarvikkeita, sisustusesineitä, kortteja, leluja, ulkomaalaisia perhe&lifestyle -lehtiä sekä koko perheen luonnonkosmetiikkaa.
Kivijalkamyymälälle valittiin paikaksi samanhenkisten liikkeiden Forum Kortteli Turun ydinkeskustassa. Kivijalan lisäksi avattiin verkkokauppa, jotta Kukutin ihanuuksia voivat tilata muutkin kuin Turun seudulla asuvat.


Näyteikkuna


Olemme Annikan kanssa tekemässä myymälälle syksyistä näyteikkunaa. 
Kävimme myymälässä ja mittasimme näyteikkunan. Meille näytettiin myös syksyn mallistoa. Vaatteista löytyy eläinkuosia ja syksyisiä värejä. 
Saimme vapaat kädet näyteikkunan suhteen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti